^

Монодиеттес

Моно-дијети су одличан и врло једноставан начин за губљење тежине у врло кратком времену. Ово је прилика да се изгуби тежина уз помоћ једног производа. На пример, користећи само хељде у исхрани, само кефир или само јабуке. Али да ли знате шта би могло бити погрешно за вас моно-дијету?

Од којих производа могу да изаберем, и од кога треба да се одјавим? Како да припремите јела која користите за моно-дијету? Какве сензације вас чекају током процеса губитка тежине и колико дуго ће бити решен резултат? За ова и друга питања, прочитајте одговоре у нашем одељку "Монодиете"

Рецепти за исхрану са јабуком

Салате, сокови, кисело воће, компоти од свежих и сушених јабука за мршављење корисни су не само у периоду дијете, већ иу свакодневној исхрани.

Дијета са јабукама: салате за губитак тежине

Популарне нискокалоричне салате се често користе у дијететским методама. Предности ових јела од воћа и поврћа су вишеструке.

Дијета са јабукама: пиће за мршављење

Сок, смути, компот, коктел, квас, лимунада, узвар, чај - можете направити пиће од јабука за сваки укус, за свакодневну и дијетну исхрану.

Јабука дијета за губитак тежине

Својства јабука за мршављење откривена су много касније, а у наше време, када је прекомерна тежина постала глобални проблем, активно се уводе методе јабуке које помажу у смањењу телесне тежине.

Дијета за пиће 7 дана

Као и већина метода, дијета се користи за корекцију тежине. Главне индикације за именовање су вишак телесне тежине.

Дијета са јабукама: детаљан мени за сваки дан, рецепти

За методе мршављења као што је дијета са јабукама, требало би да се припремите не само физички, већ и психички.

Дијета са јабукама: сорте

Постоје две варијанте техника јабука: обичан дан поста и строга дијета са јабукама. Ако први дозвољава јабуке у неограниченим количинама, онда други ограничава порцију на 1,5 кг

Дијета са јабукама: суштина, предности, резултати

Дијета са јабукама је популарна због своје ефикасности и огромног броја верзија, од којих свако може изабрати најпогоднији за себе.

Магги дијетални мени за 1, 2, 3 и 4 недеље

Због преовлађивања јаја, мени Магги дијета се зове дијета са јајима, иако укључује и друге намирнице које садрже протеине.

Дијета Магги 4 недеље

Јеловник за 4 недеље је заказан по дану, одступање од њега значи слом и одустајање од идеје, или поновно покретање од нуле.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.