Правила и политике

Политика оглашавања

Оглашавамо на сајтовима иЛиве.цом.уа, иЛивеОК.ру, иЛивеОК.цом, укључујући поддомене и мобилне верзије ових сајтова (ове сајтове називамо „иЛиве“, „иЛиве Ситес“ или „Сајтови“) од трећих страна („ Оглашавачи “), који могу укључивати транспаренте треће стране

ИЛиве уређивачка политика

Наша мисија је да вам пружимо најобјективније, поузданије и тачне здравствене информације. Наш свакодневни циљ је да осигурате да је иЛиве ваш практичан и релевантан извор здравственог и медицинског садржаја.

ИЛиве Политика приватности

Разумемо колико је важна поверљивост личних информација за наше кориснике. У овој политици приватности сазнат ћете које информације прикупљамо о вама ио вашем кориштењу овог сајта и његових услуга.

ИЛиве политика колачића

Ова политика колачића објашњава када и зашто колачиће и сличне технологије праћења користе иЛиве (у даљем тексту “иЛиве” или “ми”) и наши партнери на нашим веб страницама, апликацијама, оглашавању и сродним услугама, укључујући иЛиве.цом.уа, иЛивеОК.ру, иЛивеОК.цом, укључујући поддомене и мобилне верзије ових сајтова (ове локације називамо колективно „иЛиве сајтови“).

Услови коришћења

Осим као што је изричито наведено у специфичном "правном обавештењу" на иЛиве веб сајту, ови Општи услови и Политика приватности иЛиве чине цео споразум између вас и иЛиве у вези са употребом иЛиве веб сајта и садржаја.

23 February 2012, 10:58

Портал иЛиве не пружа медицинске савјете, дијагнозу или лијечење.
Информације објављене на порталу служе само као референца и не смију се користити без савјетовања са специјалистом.
Пажљиво прочитајте правила и смернице сајта. Такође можете контактирати нас!

Copyright © 2011 - 2020 iLive. Сва права задржана.