^

Здравље

Трудноћа, порођај и пуерперијум

Шипови после царског реза: знаци и превенција

Трудноћа и рођење дјетета су најљепши и сретни период у женском животу. Али не све је безобразно. Неко може имати проблема са носиоцем фетуса ...

Богат период са грудима после испоруке

Обнављање мјесечног циклуса након порођаја указује на то да се женско тело враћа у нормалу након дужег периода лечења, рођења и храњења дјетета. Међутим, овај процес опоравка не иде увек глатко и предвидиво.

Лактостаза

Да би се разумели узроци лактостазе, неопходно је разумети како је груди уређено, које су његове главне функције у лактогенези.

Не-развијање трудноће: узроци и знаци

Стање, због ког се зауставља раст фетуса и поставља се интраутерална смрт, назива се замрзнута или неразвијена трудноћа.

Повећан хемоглобин у трудноћи: зашто нешто радити?

Овај проблем није толико чест као ниски хемоглобин, али није ни мање важан и захтева и пажњу лекара. Развој симптома може бити латентан, тако да морате знати прве знакове и симптоме ове патологије.

Галактоцеле

Уз хипогалактију, маститис и стагнацију млека, галактокела је једно од водећих места у инциденци жена у периоду лактације.

Постпартална психоза

Постнатална психоза је стање у којем жена мучи маничан синдром да учини нешто са собом или са дететом. То је узроковано компликацијама насталим након порођаја.

Овариан Трудноћа

Патологија која се разматра у овом чланку односи се на један од врста ектопичног ђубрења ооцита.

Атон утеруса

Повећана слабост мишићне јачине материце, која у већини случајева представља узрок пролонгираног крварења који прати жену после порођаја, има свој медицински израз - атоније материце.

Постпартална депресија

Дуго очекивано рођење детета засенчило је изглед таквог наизглед неспојивог са овом радосном државом, феноменима као што је постпартална депресија

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.