^

Витамини

Витамини и вид

Ако желите да дуго осећате свој вид, а ваше очи нису уморне, користите витамине.

Витамини за жене после 40 година

Менструална функција женског тијела почиње да се значајно слаби после 40 година - то је сигнал да почиње постепени процес старења. У периоду од 40-45 година, посебно је активна, јер се смањује производња јајника естрогена (главни хормони који подржавају лепоту, омладину и репродуктивну функцију).

Витамини са цинком

Цинк је један од најважнијих минерала за људско тело - његово присуство је од великог значаја за све ћелије и ткива, органе и системе.

Витамини са хијалуронском киселином

Различити произвођачи производе различите композиције помоћу комбинације хијалуронске киселине са витаминима А, Ц, Е, макроелементима и супстанцама биљног поријекла.

Недостатак витамина Б

Главна особина супстанци које припадају витаминима ове групе је њихова својина која се не могу кумулирати у телу, узимајући из ње заједно са урином.

Недостатак витамина Ц

Од витамина недостатке, каже недостатак витамина Ц у биолошком организму, може значајно утицати на квалитет људског живота као прилично велики дефицит витамина Ц је у стању да покрене развој болести као што скорбут.  

Витамини за мушкарце после 30

Да би спријечили кардиоваскуларне проблеме и спречили старење, мушкарцима су потребне антиоксидативне супстанце.

Витамини са цинком за мушкарце

Они су биолошки активни адитиви, који савршено испуњавају недостатак важних супстанци у свакодневној исхрани. Начини узимања витамина и њихове акције ће бити размотрени у наставку.

Витамини за мушкарце Дуовит

Витамини за мушкарце Дуовит имају оптималну композицију витамина и минерала, чији избор је базиран на потребама организма, пружајући активан начин живота.

Витамини за мушкарце после 45 година

Витамини за мушкарце после 45 година су неопходни да би се обновио довољан ниво микроелемената и пуноправних виталних активности.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.