^

Исцељење Исхрана

Дијета са мало угљених хидрата за дијабетес типа 1 и типа 2

Многи дијабетичари сматрају да једење намирница са ниским гликемијским индексом има позитиван ефекат и значајно побољшава њихово стање.

Медитеранска дијета

Медитеранску исхрану први је дефинисао Анцел Кеис као исхрану са мало засићених масти и високим садржајем биљних уља која је примећена у Грчкој и јужној Италији 1960 -их.

Дијета за 1 дан

Дводневна дијета може бити добар почетак за друге, дуже и ефикасније стратегије мршављења.

Детокс дијета: мени, рецепти

Захваљујући рекламама, постала је популарна краткотрајна детокс или деток дијета, чије различите верзије, како обећавају њене присталице, помажу чишћење организма од нагомиланих штетних материја - токсина.

Мекиње на дијети за губитак килограма

На питање: "Да ли је могуће мекиње на дијети?" - не може се одговорити недвосмислено. Зависи од врсте исхране. Ако су медицински, тада се мере морају договорити са лекаром.

Дијета са астроцитомом

Модерне студије су показале да неке особине прехране пацијента могу побољшати позитивне резултате лијечења. Уравнотежена исхрана, у којој масноћа треба да буде 4 пута већа од угљених хидрата, помаже да се успори раст тумора.

Гастритис хлеб: црни, ражени, интегрални, мекиње

Код акутне или хроничне упале желучане слузнице - гастритиса - потребно је поједноставити исхрану и слиједити одређену дијету. Пацијенти често постављају питање да ли је могуће јести хлеб са гастритисом и, ако је тако, који.

Рецепти јухе гастритиса

Кухање првог курса не захтијева посебне кулинарске вјештине и способности. Главна ствар је кухати с љубављу и покушати да јуха буде што здравија и укуснија. Онда ће јело јести не само они који имају одређене проблеме са стомаком, већ и остали - здрави чланови породице.

Гастритис супе

Предности јуха са гастритисом су одавно познате. Још пре неколико векова наши преци почели су да кувају јуху при првим знаковима болести у породици: помогли су бржем опоравку, давали снагу и енергију за борбу против болести.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.