^

Здравље

Алтернативе Медицине

Чишћење тела методом Неумивакин

Заговорници алтернативне медицине тврде да наше тело, због своје виталне активности, акумулира много токсина и токсина, што негативно утиче на његово стање.

Биљни лекови за циститис

Поред лековитог биља, апотеке нам нуде одличне природне препарате, који садрже екстракте лековитих биљака који имају лековито дејство на мокраћни систем. Такве лекове урологи често прописују пацијентима који пате од упале бубрега или бешике.

Биље за циститис изазван вирусима и протозоама

Лечење циститиса неинфективне природе своди се на уклањање иритантног фактора и уклањање упале ткива бешике. У овом случају је довољан чак и један биљни третман са избором биљака које пружају диуретички и антиинфламаторни ефекат.

Биље за циститис

Без обзира колико су неки лекови ефикасни, лекари увек преферирају сложен третман. Ово је разумљиво, јер уз правилан избор лекова можете постићи повећање терапеутског ефекта и истовремено осигурати превенцију компликација.

Анти-инфламаторне и антибактеријске биљке за циститис

Користећи биљке за циститис, можете постићи значајно побољшање стања пацијента и његових тестова за прилично кратко време.

Диуретичке биљке за циститис

Задржавање мокраће у телу, непотпуно пражњење бешике није само ризик од едема и загушења, већ и тла за стварање колонија бактерија, што ни на који начин не доприноси опоравку.

Лечење гастритиса лековитим биљем

Са упалом слузнице желуца, лавовски део успеха његовог лечења лежи у исхрани и лековима, али фитотерапија није последња на овој листи.

Лечење испуцалих пета алтернативним средствима

Из различитих разлога, деликатна кожа на петама понекад почиње да се грубља, згушњава, појављују се вертикални зарези, претварајући се у пукотине.

Лечење алое гастритиса: како узимати

Алоја се сматра једним од најпопуларнијих алтернативних лекова који може ублажити многе болести. На пример, ако узимате алое за гастритис, убрзо можете зауставити развој упалног процеса, обновити слузницу и чак ојачати имуну одбрану.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.