^

Здравље

Error message

  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 798 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).
  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 799 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).

Лечење болести

Чишћење бубрега

Бубрези су орган без којег тело не може постојати, јер. Дизајнирани су за уклањање отпадних производа: вишка воде, соли, токсина и других штетних материја. Орган је нека врста филтера на коме се таложи песак (фини прах).

Лечење грчева у ногама код одраслих и деце

Лечење грчева ногу може варирати. Појединачни случајеви обично не захтевају лечење, а редовне конвулзије, посебно ноћне, могу бити симптом патолошког процеса.

Тренутни и нови третмани за пацијенте са ЦОВИД-19

Пандемијско ширење инфекције ЦОВИД-19 увелико је утицало на активности глобалног здравственог система. Многи стручњаци били су приморани да обуставе нека текућа истраживања у корист развоја и тестирања нових лекова за лечење пацијената са коронавирусом.

Лечење стафилококуса без антибиотика

Морамо одмах одредити да се не ради о свим познатим антибиотикима, већ о фармацеутским производима. Немогуће је лијечити бактеријску инфекцију без антимикробних средстава.

Шта урадити у случају акутног циститиса?

Једна од ефикасних метода лијечења акутног циститиса је етиотропска терапија. То је антимикробни и антибактеријски третман специјалних лекова који елиминишу узрок запаљења - бактерије. У комбинацији са другим методама, етиотропиум промовише брзо опоравак.

Шта да радите и како лијечити мултифоликуларне јајнике?

Синдром третира гинеколог-ендокринолог и велики број повезаних специјалиста. Задатак лекара је уклањање хормонске неравнотеже и спречавање његовог поремећаја у будућности, као и враћање репродуктивних способности пацијента.

Лечење хипермобилности

Да би се постигао позитиван и одржив резултат, препоручује се сложен третман. Најчешће су представљени различитим лековима, као и физиотерапијским процедурама.

Шпијеле у плућима: шта радити, како се лијечи?

Терапија кисеоником се користи за ублажавање кратког удаха и других знакова респираторне инсуфицијенције. Приказани су поступци плазмахерезе и хемосорпције на више шварта.

Лечење исхемијске неуропатије

Исхемијска неуропатија је посебна врста патологије нервног система, када све одлучује о времену. Кршење циркулације крви врло брзо удара у нервне ћелије, које практично нису враћене.

Ефикасан третман еризипела

Ерисипелас, или еризипелас - А антхропонотиц инфекција изазвана хемолитичке стрептококе групе А. Ова болест може излечити довољно тешко, често постаје хронична - нарочито у случајевима када се пацијент не иду код лекара одмах након првих симптома.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.