^

Брзе дијете

Брзе дијете су најприкладнија и, што је најважније, готово муњевита прилика за губитак тежине у врло кратком времену. На пример, током дана изгубити 2-3 кг. И за недељу дана постати танки за чак 5-6 килограма. Ово је несумњив плус. .

Али можда брзе дијете имају своје мане? Шта су они? Које дијете се сматрају брзо, а које се не односе на њих? Да ли постоје контраиндикације за брзе исхране и за кога су намењени? Који су рецепти за брзе дијете? О овим и другим питањима одговориће се део нашег сајта "Фаст Диетс" ..

Ефективне недељне дијете за губитак тежине и болести

Без хране, основне животне функције особе су незамисливе. Храна је извор енергије, без које се унутрашњи процеси, моторна и ментална активност не могу појавити.

90-дневна исхрана

У потрази за лепотом и хармонијом, многи од нас покушавају све више и више нових дијета. Врло популарна су краткотрајне дијететске шеме - на пример, дијета од 3 дана или пет дана.

12-дневна исхрана

Неки губитак тежине слуша савет дијететичара и полако губи тежину, неколико месеци. А други треба брзо да се отарасе досадашњих килограма - на пример, изгубите тежину за одмор или прве дане одмора.

10-дневна исхрана

Свака жена сања о идеалној фигури која би привукла дивљења људи. Због тога поштени секс покушава пронаћи одговарајућу исхрану која ће помоћи да се носи са овим тешким задатком.

14 дневна дијета

Предност ове дијете у релативно кратком временском интервалу, у комбинацији са довољно високом ефикасношћу резултата.

7 дневна дијета - активација метаболизма или теста?

Нутриционисти који нуде разне кратке дијете за мршављење, оправдавају принцип њихове акције у том дуготрајном уносу дијета успоравају метаболизам, односно метаболизам у тијелу.

5 дневна дијета

Ако заиста верујеш у нешто што само неколико дана - Као што је обећано 5 дана исхрану да изгубите тежину - можете постати лакше пет (у другој верзији - девет) килограма, а затим прочитајте на.

Недостаци: губитак тежине на кратко

Популарна чињеница је да минуси соли дијете штетју здрављу.

Шест најбољих дијетета за брзо растуће танке

И ево дуго очекиване листе од шест најбољих дијетета за брз губитак тежине.

Исхрана за недељу: распоред

Исхрана на недељу је одличан начин да се изгуби тежина за оне који желе брзо изгубити тежину.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.