^
A
A
A

7 корака до савршеног поретка

 
, Медицински уредник
Последње прегледано: 16.10.2021
 
Fact-checked
х

Сви иЛиве садржаји су медицински прегледани или проверени како би се осигурала што већа тачност.

Имамо стриктне смјернице за набавку и само линкамо на угледне медијске странице, академске истраживачке институције и, кад год је то могуће, медицински прегледане студије. Имајте на уму да су бројеви у заградама ([1], [2], итд.) Везе које се могу кликнути на ове студије.

Ако сматрате да је било који од наших садржаја нетачан, застарио или на неки други начин упитан, одаберите га и притисните Цтрл + Ентер.

11 October 2012, 10:44

Научили смо се да наручимо од самог детињства, међутим, није увек могуће одржавати све у идеалном стању, а долазе и времена када морамо разријешити читаве блокаде, проводећи огромно времена на њој. Ако нема места за одлагање ликвидације поремећаја, онда се држите у руци и уз нашу помоћ водите војску у свим ормарићима и ормарићима.

Почињемо са торбицом и торбама

Ако погледате женску торбу, можете пронаћи тамо милион корисних и два милиона безвриједних ствари, које међутим увек увијек носите с њима. Зато минијатурна торбица понекад тежи као врећа кромпира. Прво, отворите торбицу и разврстајте непотребне визит карте, примања и коначно ослободите прошлогодишње листе куповине. Сва та папирна умјетност умножава у геометријској прогресији, само узима простор. Препоручљиво је да овај поступак урадите најмање једном недељно.

"Очистите" радну површину

ред у кући

Ако погледате вашу радну површину, видећете да прикупља прашину различитих докумената непознатог поријекла који чекају док се не укључе. Изаберите потребан папир и ставите га у фиошку. Немојте заузимати свој радни простор и ослободити се навике постављања на колекционаре за прашину прашине шест месеци.

Ревизија кухињских ормара

За већу удобност истакните оне тегле и тацне које користите стално. Тегле за пржење, посуде и лопате које се врло ретко користе, најбоље се уклањају тако да се не мешају.

Гардеробер

Ако отворите плакар у очекивању да ће вам сада блуза пасти на ноге, онда је време да се ово бави једном заувек. Пре свега, сортирај ствари по годинама. Љето свјетло сукње немају везе с топлим дуксерима и џемперима. Затим преиспитајте ствари које сте најмање носили и вратили их у ормар. Можете и да висите и уредите ствари по бојама.

Свака ствар је одвојено место

Ако имате навику да журите све што нисте успели да ставите у једну кутију, онда ову навику треба искоренити. Све треба ставити на своје место, а када је све наређено, онда не желите да све ставите у велики куп.

Наручите у козметичкој торби

ред у кући

Слична ситуација са торбом. Ако одврнете цео садржај женске козметичке торбе, можете пронаћи све што вам се допада. Дакле, први корак - уради то. Када је гомилу козметике на столу, одаберите оно што најчешће користите и не заборавите да проверите датум истицања козметике која може бити застрашујућа. Ако нађете нешто касније, одмах се одложите, јер се не може користити за спречавање штете по здравље.

Складиштење ситних предмета

ред у кући

Кључеви, кишобрани, заштитне наочаре и друге ситне предмете, као и прибор, требало би да имају своје место, тако да ујутро не журе у нервној пожури у потрази за кључевима постављеним негде.

Надамо се да ће вам наш савет помоћи у тешкој борби са поремећајем!

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.