^

Здравље

Болести генитоуринарног система

Шта су Фордице грануле?

Видљиве лојне жлезде коже – у виду малих чворића (папула) различите локализације – први је описао швајцарски анатом Алберт Келикер 1861. Године, али су назив Фордице грануле добиле по имену другог лекара, америчког дерматолога Џона. Фордице, који их је пријавио 45 година касније…

Печење, грчеви и бели секрет код мушкараца

Размотрите најчешће болести код мушкараца, које се одликују печењем, грчевима и белим пражњењем.

Бели исцједак из уретре код мушкараца

Један од могућих узрока беличастог секрета из уретре код мушкараца је уретритис. 

Бели исцједак у урину код мушкараца

Ако се у урину појави бели пражњење, онда је ово један од знакова патолошког процеса. Белкасти укључци могу бити љигави или подсећати на љуспице. 

Бели исцједак из уретре код мушкараца

Лучење беле тајне настаје услед деловања различитих фактора и узрока. Размотрите главне врсте урогениталног пражњења код мушкараца, методе њиховог лечења.

Лечење белог пражњења из уретре код мушкараца

Пре него што пређете на отклањање узрока појаве белог пражњења код мушкараца, потребно је подвргнути свеобухватној дијагнози. Након што лекар идентификује носологију и утврди врсту патогена, саставља се план терапије.

Ангиомиолипома левог и десног бубрега

Међу бенигним туморима постоји таква специфична неоплазма као ангиомиолипома, која се може случајно открити током снимања трбушних органа.

Пукотине у препуцијуму код мушкараца и деце

Пукотине у препуцијуму појављују се на унутрашњој страни листа коже. Обоје су мали, неупадљиви, не изазивају болне сензације и велики, који се не могу занемарити.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.