^

Здравље

Болести генитоуринарног система

Бели исцједак код мушкараца

Не указују сви секрети код мушкараца на патологију и развој озбиљних болести, постоји и физиолошки секрет из пениса, обично провидан. 

Лечење циститиса крвљу

Посета лекару је важна, како код акутног тако и код хроничног циститиса са крвљу. Чак и ако је пацијент управо завршио курс терапије, а симптоми су се поново вратили, одмах треба потражити медицинску помоћ.

Циститис са крвљу: узроци, симптоми, дијагноза

Упалу бешике карактерише честа и болна жеља за мокрењем. Понекад можете приметити циститис са крвљу која се појављује на крају чина мокрења, или је једноставно присутна у уринарној течности, бојећи је у црвенкасту или ружичасту нијансу.

Прва помоћ за циститис код жена и мушкараца

Циститис је прилично болно стање повезано са акутним или хроничним лезијама уринарног тракта. Прва помоћ за циститис је скоро увек обезбеђена, јер је пацијент забринут због оштрог јаког бола, бола, стање се нагло погоршава.

Шта су Фордице грануле?

Видљиве лојне жлезде коже – у виду малих чворића (папула) различите локализације – први је описао швајцарски анатом Алберт Келикер 1861. Године, али су назив Фордице грануле добиле по имену другог лекара, америчког дерматолога Џона. Фордице, који их је пријавио 45 година касније…

Печење, грчеви и бели секрет код мушкараца

Размотрите најчешће болести код мушкараца, које се одликују печењем, грчевима и белим пражњењем.

Бели исцједак из уретре код мушкараца

Један од могућих узрока беличастог секрета из уретре код мушкараца је уретритис. 

Бели исцједак у урину код мушкараца

Ако се у урину појави бели пражњење, онда је ово један од знакова патолошког процеса. Белкасти укључци могу бити љигави или подсећати на љуспице. 

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.