^

Љубав игре

, Медицински уредник
Последње прегледано: 20.11.2021
Fact-checked
х

Сви иЛиве садржаји су медицински прегледани или проверени како би се осигурала што већа тачност.

Имамо стриктне смјернице за набавку и само линкамо на угледне медијске странице, академске истраживачке институције и, кад год је то могуће, медицински прегледане студије. Имајте на уму да су бројеви у заградама ([1], [2], итд.) Везе које се могу кликнути на ове студије.

Ако сматрате да је било који од наших садржаја нетачан, застарио или на неки други начин упитан, одаберите га и притисните Цтрл + Ентер.

Љубавне игре на језику сексолога називају се прва фаза сексуалног контакта - прелудијум. Прелуде је потребан да би се осигурало да мушкарац и жена са различитим сексуалним темпераментима могу контролисати свој сексуални интензитет и постићи оргазам истовремено.

Карактеристике жена у љубави игре

Љубавне игре зависе у потпуности од маште партнера. Могу се провести било гдје - бар на лустру. Кревет - најчешћи и најчешћи начин спровођења прелудија, али не и једини. Значај љубазних игара у томе. Да пар може имати различите темпераменте, и ако један партнер треба да запали свој рад, онда обрнуто, морате да задржите своју љубазну жељу.

У процесу љубазних игара, пар може да примени додире у ерогене зоне, загрљаје, пољупце, вибрирајуће миловање, нежне речи, гризе. У љубитељским играма, човек по природи је изумљивији од жене. Она је више домаћина. Биолошки, жена је више тајна у манифестацијама својих емоција, и важно је да човек то узме у обзир. Али она је осетљивија и дубља и дуже доживљава своје сексуалне емоције.

Ако је жена у пару активнија од човека, онда су јој милости рафинисане и нежније од мушкараца.

Најсексичније пољупце

У културама различитих нација, пољупци се тумаче на различите начине. На пример, неки афрички народи немају никаквих пољубаца, или се сматрају неприкосновеним. На пример, на острву Фиџији и данас љубитељи уместо љубљења трљају своје носове и пухање. То је израз љубави. Већина парова, према сексолистима, не знају како се пољубити. Ово лишава сексуалну интимност топлоте сензација. У међувремену, за жену, иританти ерогених зона су у већој мјери усне и језик партнера него његове руке.

Неки парови воле љубити унутрашњост својих усана. Из овога доживљавају задовољство. Варијанта оваквог пољупца може бити пољубац у доњој усној, када га човјек ухвати, додирујући језик. Исто се може урадити са горњом усном као опцијом. Понекад уста покривају обе усне. Ако партнерски језик додирне само њихову површину, такав пољубац је интиман да то назове веома тешким.

Најинтимнији је тзв. Француски пољубац, када партнери пољуби полуотворене уста, крећући своје језике. Ти пољупци се разликују по трајању и интензитету. Могу бити кратке, дугачке, оштре, нежне, меке, гризе и тако даље. Све зависи од жеље партнера. Ако пољубац не воли, не може учинити осећања оба интензивнија, али, обратно, може изазвати одбацивање и смањење топлоте.

Хугс

Да бисте узбудили партнера (партнера), један пољубац није довољан. Обраћање у сексу је важан елемент као љубљење. Они могу бити различити у трајању и интензитету. Обмане могу бити дугачке, јаке, као кретен, кратки, нежни. Многе жене преферирају различите загрљаје и пољупце интензитета. На пример, загрљај је кратак и јак, а пољубац је дуг и нежан. Шта и ко воли сексуални однос, може се одредити само у пракси, у експерименту.

Јединствена биолошка индивидуалност и васпитање могу се супротставити, а затим жени и мушкарац морају ослободити своју истинску суштину. Онда неће бити сексуалне хладноће и незнања шта ће се радити са партнером (партнером), ако показују потпуну равнодушност према својим врућим акцијама.

Најчешћа грешка мушкараца (а понекад и жена) је очекивање да ће њихове акције пратити непосредни одговор, најтоплија реакција. Заправо, то често није случај. Ако сексуално узбуђење постепено расте, партнер мора имати стрпљење и такт да не чека тренутни одговор и настави да експериментише са партнером док се она стварно не осећа узбуђеном.

Ерогени простори жене

У класици сексуалне игре, након љубљења и прихватања, утиче на ерогене зоне. Обично, одозго доле: прва глава и врат, а затим рамена и шупљине испод пазуха, онда је једна од најмоћнијих ерогених зона млечне жлезде. И коначно, гениталије, бокови, стопала.

Уобичајена грешка мушкараца је да по њиховом мишљењу осјетљивост женске дојке зависи од његове величине. Ово је далеко од случаја, пошто је најосетљивији део дојке брадавица и околина око њега, такозвана исола. Узбуђење дојке брзо долази када гурање, трепављење, пресовање, вибрирање додира и тако даље.

Најосетљивије ерогене зоне жене су мале лабије, подручје око њих, клиторис и улаз у вагину. Тачно (не грубо) додир на клиторис може узроковати код жена не само снажно узбуђење, већ и оргазам. Клиторис је једна од најмоћнијих полуга за контролу сексуалног понашања партнера. Ако човек то зна, он ће лако довести партнера у стање оргазма.

Неки мушкарци погрешно мисле да је најједноставнија зона жене унутрашња површина вагине, као и грлић и трезор који се налазе унутар ње. Али то није тако - клиторис је ван конкуренције.

trusted-source[1]

Како пронаћи клиторис?

Чувена тачка Г, која је, према разговорима, у жени, тада и тамо, највероватније је на клиторису. Прецизније, то је иста ствар. Али не сви мушкарци знају како да правилно стимулишу клиторис жене. Када је клиторис у миру, практично је невидљив. Већина је под спољашњим гениталијама жене. Мала дужина клиториса у облику туберкулозе може прожети у горњем делу лабија. Када је жена узбуђена, клиторис се више види. Он долази у стање ерекције на исти начин као мушки сексуални орган, испуњен крвљу. А онда се повећава.

Човек може да детектује клиторис само ако нежно притисне ову групу. У томе, жена може да му помогне - боље позна локацију својих сексуалних органа. Упркос чињеници да је клиторис веома осјетљив, један притисак на њега није довољан. Да бисте стимулисали партнера, потребно је да примените лагану масажу - дуго или кратко време.

Љубавне игре и стимулација клиториса у процесу припреме партнера за сексуални однос. Док је ова љубавна игра у току. Важно је да се не жури и не предаје стереотипима. Током љубитељске предигре, човек не треба да ствара догађаје, а жена треба да подлегне овоме и претвара се да је спремна, ако није. Резултат би требао бити узбуђење оба, тако да сексуални професори назову фазу ексцитације.

Како утврдити да ли је партнер узбуђен?

За човека, узбуђење је лако одредити - његов пенис ће вам рећи о свему, што се повећава и постаје еластично. Жена може фигнити узбуђење и оргазам, али природу се не може преварити. Ако партнер разуме знаке изазивања жене, приметиће следеће:

 • Опште црвенило коже лица или делимично
 • Жена може спалити образе, удубљења на образима, ушне лобање
 • Пулсна брзина је
 • Мршави мишићи стомака
 • Жена може бити покривена "гоосебумпсом"
 • Напуњени и брушени брадавице
 • Клиторис је напуњен, а лабиа више није компримирана чврсто као љуска - мало је отворена
 • Спољашње гениталије (мале усне) одликују се од плиме крви
 • Њихова осетљивост се у великој мери повећава
 • Вагина се шири
 • Утерус се исправља
 • Из вагине може се излучити провидна слуз - ово је мазиво које показује спремност жене за сексом

Последњи знак (масноћа) је знак без проблемања да је жена спремна за интимност са мушкарцем.

Ова фаза обично завршава фазу узбуђења, која у просјеку траје до 15 минута. Понекад - дуже. Дуга љубавна игра такође није добра. Може да загреје и жену и човека, нарочито ако у ово време имају и времена да доживе оргазам.

Ако партнер није спреман ...

Ако човек и даље није успио да запали страст жене током фазе прелудије, он може користити такозвани вишестепени метод стимулације. Он је тај што човјек прати реакцију жене на његове милости, али се не доводи у оргазам. Када се жена смири, он наставља опет, и тако даље у 2-3 рунде, све док жена није спремна за цоитус. Ово је вишестепени метод.

Ако се током покретања партнера човек и даље није задржао и добио оргазам, а она - не, не можете одмах тражити од њега сљедећи сексуални однос. Физиологија мушкараца је таква да им треба времена да се поново узбуђује. Ова пауза је до 20 минута. Жени није осећала осећај незадовољства и бол у јајницима у овом тренутку, партнерка може да је доведе у оргазам стимулирајући клиторис.

Ево карактеристика љубавних игара - прва фаза пуног сексуалног чина. Када дође следећа фаза, коиција, или на језику доктора звуче као плато. О томе - у нашој следећој публикацији.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.