^

11 идеја о организовању романтичног вечера

, Медицински уредник
Последње прегледано: 19.10.2021
Fact-checked
х

Сви иЛиве садржаји су медицински прегледани или проверени како би се осигурала што већа тачност.

Имамо стриктне смјернице за набавку и само линкамо на угледне медијске странице, академске истраживачке институције и, кад год је то могуће, медицински прегледане студије. Имајте на уму да су бројеви у заградама ([1], [2], итд.) Везе које се могу кликнути на ове студије.

Ако сматрате да је било који од наших садржаја нетачан, застарио или на неки други начин упитан, одаберите га и притисните Цтрл + Ентер.

Можда ваша веза није толико свежа као раније, или сте само романтична особа и у вашем животу постоји тако мало романса. Организовање романтичног вечера за вас и вашег партнера је одличан начин да побољшате своје љубавне односе. Али како то исправити? Како направити опекотине вашег партнера, а ваше срце брже бјежи? И твоје.

Романтично вече "лукса" класе

 1. Ако се одлучите за романтично вече за вас и вашег партнера, прво се побрините да вас нико неће узнемиравати, било да су то родитељи, деца, пријатељи, итд.
 2. Боље је изабрати последњи радни дан за вече. Чак и ако сте уморни након посла, размишљања о предстојећем викенду ће вам дати снагу. Осим тога, обојица нећете сматрати да морате следећег јутра отићи на посао.
 3. Романтично вече би требало бити лепо и ваш изглед би требао одговарати овој ситуацији.
 4. Водите рачуна о романтичној музици, која би била идеална за ову ситуацију. Ова музика би требало да воли и вас и ваш партнер. Због овога, не би било ванредно да унапред учи о његовим укусима.
 5. Не претерујте са припремом. Можда је и то да након свих припрема нећете имати снаге за романтично вече.
 6. Заборавите на телефоне и телевизију. Све што вам треба је ваш партнер.
 1. Немојте много кувати. Твоје романтично вече није намењено убити глад. Важно је одржати укупну атмосферу вечери. Такође, не преједите, јер ако обоје желите да касније водите љубав, пуњени стомак може постати озбиљна препрека.
 2. Савјети за жене: покушајте да изгледате запањујуће. Размислите о вашој хаљини, вечерњим шминкама, секси женском доњему рубљу итд.
 3. Романтично вече је одмор за обоје. Требали бисте створити интимну атмосферу помоћу играња светлости и сенки: свјетлијеће свеће, арома лампе. Али можете их заменити ламелама, нарочито спектакуларним сијалицама са црвеним или плавим светлом.
 4. Можете заменити романтично вече у соби остављајући се на отвореном. Колико узбудљиво можете ходати под звездама, зауставити се на плажи с боцом шампањца (наравно, ако је могуће) итд. Користите своју машту ...
 5. Размислите о наставку свог романтичног вечера. Нека љубави буде невероватно љубазна или, напротив, показује своју изузетну страст (учините све што је могуће да задовољите партнера, али немојте претерати).

Након што заједно проведете тако сјајно романтично време, можете изненада схватити да је ваша љубав још увијек јака, да се није изгубила у свакодневној суштини. Само романтична вечер ... Једна помисао о томе сутра, у радним данима, може да упали вашу сексуалну страст - вашу и вашег партнера.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.