^
A
A
A

Румунски деадлифт

 
, Медицински уредник
Последње прегледано: 20.11.2021
 
Fact-checked
х

Сви иЛиве садржаји су медицински прегледани или проверени како би се осигурала што већа тачност.

Имамо стриктне смјернице за набавку и само линкамо на угледне медијске странице, академске истраживачке институције и, кад год је то могуће, медицински прегледане студије. Имајте на уму да су бројеви у заградама ([1], [2], итд.) Везе које се могу кликнути на ове студије.

Ако сматрате да је било који од наших садржаја нетачан, застарио или на неки други начин упитан, одаберите га и притисните Цтрл + Ентер.

Пређите на следећи ниво

Идите на следећи ниво физичке спремности са сљедећим варијацијама румунског мртвог лима

Ове варијације класичног мртвачког циља имају за циљ јачање бицепса кука и централних мишића. Пре вршења вуче, направите косине да растегнуте шпицеве и доњи део леђа - две зоне које је део прикачен на мушкарце. Бонус за спортисте: овај део је од користи за голфисте, тенисере и друге спортисте, ојачати доњи део леђа, а такође ће побољшати флексибилност и равнотежу.

Светлосни ниво

ТИЛТ

Будите исправни. Притисните гимнастички штап према леђима. Нагните напред, док су ноге мало нагнуте на коленима, леђа је наравно савијена. Стати треба да одржава контакт са главом, леђима и задњицама. Престаните чим палица падне испод ваших задњица. Поправите у овом положају 20 секунди, а затим се вратите у стојећи положај. Поновите покрет још два пута.

Комплексни ниво

Просечан ниво

РОМАНСКИ НЕРЈАВНИ ЧЕЛИК 1

Стојите на десној нози и подигните медицинску лопту преко десног рамена. Вратите кукове назад и спустите лопту до унутрашње десне ноге. Престаните када је торзо скоро паралелно са подом, што је више могуће. Уверите се да леђа није превише закривљена и није сувише равна. Затим поновите покрет у обрнутом редоследу. Извршите 12 понављања, а затим поновите кретање на левој стопалици.

РУМУНСКА СТАНАРСКА ПОГОДНОСТ 2

Урадите ову вјежбу на исти начин као потисак број 1 (горе описан), али унесите једну измјену да бисте отежали. На почетку вежбе, подигните лопту преко левог рамена и, наслоните се, спустите је надоле и преко тела. Ово ће побољшати равнотежу, координацију, флексибилност и снагу. Извршите 12 понављања на свакој нози.

trusted-source[1], [2], [3]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.