^
A
A
A

Кубанска клупа за клупу

 
, Медицински уредник
Последње прегледано: 20.11.2021
 
Fact-checked
х

Сви иЛиве садржаји су медицински прегледани или проверени како би се осигурала што већа тачност.

Имамо стриктне смјернице за набавку и само линкамо на угледне медијске странице, академске истраживачке институције и, кад год је то могуће, медицински прегледане студије. Имајте на уму да су бројеви у заградама ([1], [2], итд.) Везе које се могу кликнути на ове студије.

Ако сматрате да је било који од наших садржаја нетачан, застарио или на неки други начин упитан, одаберите га и притисните Цтрл + Ентер.

Кубанска клупа за клупу

Изводим невероватну количину бицепс флексије, али мој бицепс је престао да расте. Шта се дешава?

Одговор: Зауставите савијање 4 недеље. Провјерите се на следећи начин: идите у природни положај и погледајте положај руку. Вероватно се испостављају тако да вам дланови мало прођу напред и окрену се према телу. То значи да ваши трапезоидни и рхомбоид мишићи у леђима који стабилизују ваше руке када вршите флексију нису довољно јаки да би се носили са тежом тежином која је неопходна за раст бицепса.

Следећа вежба јача механизам за подршку горње кичме, тако да можете подизати више тежине када се вратите на флексију. Урадите 10-15 понављања сваких 4 дана.

Инсталирајте нагнуту клупу под углом од 45 степени. Узмите пар светлих (2-5 кг) тегова са грипом на врху и лагати, притискати груди на клупу. Пустите руке да виси преко рамена.

Подигните рамени део руку праволинијском на поду што је више могуће, савијте руке у лактовима и померите лопатице заједно.

Без промене положаја раменског дела руку, подигните подлактице, окрећите их док се не налазе на истој линији са тијелом.

Ножеви су спојени. Стисните бундеве тик изнад главе. Повратак у обрнутом редоследу и враћање у почетну позицију.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.