^
A
A
A

Женске дојке, као ерогена зона

 
, Медицински уредник
Последње прегледано: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Сви иЛиве садржаји су медицински прегледани или проверени како би се осигурала што већа тачност.

Имамо стриктне смјернице за набавку и само линкамо на угледне медијске странице, академске истраживачке институције и, кад год је то могуће, медицински прегледане студије. Имајте на уму да су бројеви у заградама ([1], [2], итд.) Везе које се могу кликнути на ове студије.

Ако сматрате да је било који од наших садржаја нетачан, застарио или на неки други начин упитан, одаберите га и притисните Цтрл + Ентер.

Хајде да разговарамо о томе шта женско груди може задовољити њеног власника и партнера овог власника иу нашем обичном, пуном бризи и невољи, животу.

Европске и афричке културе традиционално сматрају да је груди важан еротски објекат. Истовремено, на пример, у Јапану груди је чврсто завој, не да скрене пажњу на то, и Полинесиан-манагииа је потпуно равнодушно, с обзиром да нема осим за исхрану одојчади употребу, груди не. Ко је у праву?

У приматима, како се сви добро сећају, пропаст недостаје, што не омета лактацију. Жена у лактацији користи и само гландуларно ткиво мале количине, а ако оставите само њу, дојка би била равна, као мајмун. Све остало су масно ткиво и везни лигаменти који га прикаче на ребра. Дакле, веза између дојке и репродуктивне функције, материнства, нема биолошки карактер, ова представљеност је плод развоја културе. Груди су јединствени резултат сексуалне селекције у процесу еволуције, то је нека врста украса, али ако је у животињском свијету мушкарац обично више свијетле боје, тада особа има "реп павог" дат женама.

Став према грудима може служити као нека врста индикатора "сексуалности" друштва. На пример, у Индији, земљи са високим сексуалне културе, Баиадера сматра да је главно средство завођења груди, бринула о свом облику уз помоћ специјалног светлости дрвеној кутији, украшен златом и драгим камењем. Напротив, у Европи у средњем веку дојка је била симбол искушења и скривала се на сваки могући начин. Ренесанса еманципација сексуалности чини "плодно" груди предметом обожавања. Чак и античност знала је пресек хаљине, у коме је поплава победила повољно. Ренесансна мода не само то позајмљује, већ истовремено максимизира груди. Груди - извор инспирације за песника, они су бели као слоноваче, као Дама два брда, или Сугар Лоаф, вире из стезник, као два излазећег сунца, расте као два копља, итд Не заостају и сликари - Титиан, Рапхаел, Рубенс, Рембрант је написао чувени еру жена са голе груди (често - у облику Мадонна, доји бебу, јер људи воле зрео, добро развијен грудни кош). У КСВ и КСВИ вијеку изграђују се бројне фонтане у облику жене, чије су груди прскане воде, а на одмору - вино. Женскарош Проп груди букет, пуњене памуком, украшен брадавице прстенова и специјалне капе, повезати гомиле златних ланаца висио са крстовима и накит. Мариа Медици је измислила стил хаљине, у којој су на врху направљена два округла изреза, тако да су груди скоро скочиле из њих. У Венецији, где је било обичајно да дама сакрије лице на улици под маском или веором, њене груди су безбедно приказане.

Мода КСВИИИ вијека, без губитка интереса за груди, значајно се модификује. Сада она не храни мајчину груди, већ је биста која служи искључиво волонтерношћу. А у елегантној литератури и сликарству налазимо небројене слике дојке, али не и голе, али одузете, а ова разлика је значајна. Чак и август груди Флаунт - Марија Антоанета је препозната као победник у овој категорији, затим Петит Трианон је украшен вазе за воће, репродукује облик својих груди. КСВИИИ век, ми смо обавезни проналаском вештачке дојке - направљен је од воска, а потом направљен од коже у тјелесној боји са обојеним венама. Уз помоћ специјалног пролећа, она је могла "уздићи и пасти, пронаћи тајну ватру која га гори".

У КСИКС веку, у складу са променама у погледу на сексуалност, дојке поново сматрају симболом материнства, наставком живота, што природно подразумева његов сјај. Ера декаденције поубијали све врсте потпуних и напредних облика, али да се сакрије груди далеко потпуно пропадне, јер овај пут даме почињу да се баве спортом, носе Уске џемпер, који наглашавају не само облик груди, али и сваки од свог гибања. Поред тога, конзервативни људи нису хтели да напусте старе поставке, и траже да их задовољи жене узео торбицу за подршку индустрији средство за постизање "савршену груди", "лепа, комплетне форме" итд Почетак КСКС века обележен процветаусиј производне пилулес Ориенталес - "Ориентал пилуле", масти и пнеуматских уређаја за опуштене масаже дојке. Међутим, према примедби историчара, "само торбица трговца добија еластичну форму захваљујући таквим средствима".

Већ наше време донело је иновацију у борби за буст - ињекције силикона у подручје млечних жлезда. Али ова метода изазвала је разне компликације, а сада, по правилу, имплантација у груди меких танки пластичних сегмената испуњених силикогелом. Као резултат ове операције, дојке повећавају величину, задржавајући еластичност и природни облик. Међутим, са лифтом, и уз увођење имплантата, рефлексни одзив дојке може бити оштећен.

Морам рећи да овај одзив не зависи од величине. Прво, дојка није ерогена зона за све жене уопће, а друго, способност да се узбуђује иритацијом дојке је инхерентна и за равне дојке и за носаче ДД грудњака. Тако миловати груди и брадавице прсти трепавице или члана главу, лизање и грицкање њихово могуће постићи оргазам не мање свијетлу од нормалног коитуса. Штавише, у Индији је то познато одавно (под именом "нарвасадат"), а недавно захваљујући разним приручницима постало је добро познато и имамо интра маму - однос између груди. Хиндус је веровао да је овај метод добар после раздвајања за неколико дана, ако љубавници желе да избегну концепцију. Претпостављено је да један део ејакулата који садржи зрело семе прво ерупира, а затим семе недовољне зрелости, дакле, сигурније. Када коитус унутар маммае истовремено са стимулацијом партнера груди могу масирати клиторис руком или палац који ће само погоршати пријатне осећаје и осветљење оргазма.

Имајте на уму да, иако тзв. "Постављање брадавица" - један од објективних знакова оргазма код већине жена, ипак не треба сматрати његовим обавезним знаком узбуђења. Партнер је такође корисно да знају да неке жене груди је један од јачег ерогене зоне, и да многи на крају циклуса, када су дојке набубри и често болна брадавица постаје посебно осетљива, тако да је боље да се подстакне језика и са великом пажњом.

Утолико пре што су груди треба жене, не само за лактације и сексуалног задовољства, али и за било коју врсту социјално значајних случајева и достигнућа, која има диван Некрасова рекао: ". Издржати све ствари, и широка, јасно храњење ће отворити пут сам"

trusted-source[1], [2]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.