^
A
A
A

Петтинг (не-књиговодство)

 
, Медицински уредник
Последње прегледано: 20.11.2021
 
Fact-checked
х

Сви иЛиве садржаји су медицински прегледани или проверени како би се осигурала што већа тачност.

Имамо стриктне смјернице за набавку и само линкамо на угледне медијске странице, академске истраживачке институције и, кад год је то могуће, медицински прегледане студије. Имајте на уму да су бројеви у заградама ([1], [2], итд.) Везе које се могу кликнути на ове студије.

Ако сматрате да је било који од наших садржаја нетачан, застарио или на неки други начин упитан, одаберите га и притисните Цтрл + Ентер.

Ерогене зони се широко користе не само у нормалном сексуалном животу, већ иу кретању. Под луком је уобичајено разумети све врсте љубазних љубазности, изазивајући оштро узбуђење, а понекад водећи партнера или један од њих у оргазам. Петтинг користе жене како би се заштитиле од нежељене трудноће, ау неким случајевима и девицама, из разних разлога који не желе дефлорацију.

По степену опсега миловања разликују се светлост, плитко и дубинско пење. Да бисте лакше загријавали површину, можете укључити сваку флертацију, кокетију, загрљај, пољупце, иритацију млечних жлезда. Дубоко бацање већ укључује контакте са сексуалним органима.

Према речима ГС Василцхенко, под лупењем је мишљено намерно изазивање оргазма вештачким узбурењем ерогених зона у условима билатералних сексуалних контаката, што искључује директан контакт гениталија. Површно пење само оштро узбуђује и не доводи до оргазма. ГС Василцхенко је ову позицију приписивао не лутању, већ фрустрацији (фрустрација - превара, неуспјех), али ипак, дубоко бјежање се не завршава у оргазму. Упркос жељи једног од партнера да дође до оргазма, случај је ограничен и фрустрацијом, али из овога све манипулације не престају да буду дубоко бацање.

Петтинг је сада уобичајено у земљама у којима је званични брак високо цењен анатомски невиност младе дјевојке, чак и ако је корумпиран. Техника кућних међу америчком омладином су следећи облици: површни пољубац, пољубац дубоко језик, иритацију грудима, љубећи и сиса брадавице, упутство стимулацију женских гениталија, ручно стимулацију мушких полних органа, оралног контакта са женских гениталија, оралног контакта са мушким гениталијама, орално-једнострана генитални контакт (истовремено цуннилингус и минетте), познат као "амоур цроисе", француска љубав и "69".

Последња фаза је мази - коитуса са виргин површине без дефлоратсии - ГТ Васил'цхенко искључује Петтинг, то се односи на такозване "вестибуларног коитуса."

У истраживању научника, 77% испитаника је пријавило да су се прибегавале буцању, 19% њих је било дубоко, а према ДН Зхелтакову, 24,7% таквих полудева је било.

trusted-source[1], [2]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.