^
A
A
A

Класификација психолошких типова сексуалних партнера

 
, Медицински уредник
Последње прегледано: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Сви иЛиве садржаји су медицински прегледани или проверени како би се осигурала што већа тачност.

Имамо стриктне смјернице за набавку и само линкамо на угледне медијске странице, академске истраживачке институције и, кад год је то могуће, медицински прегледане студије. Имајте на уму да су бројеви у заградама ([1], [2], итд.) Везе које се могу кликнути на ове студије.

Ако сматрате да је било који од наших садржаја нетачан, застарио или на неки други начин упитан, одаберите га и притисните Цтрл + Ентер.

Човек-отац. Старија особа која психолошки има потребу да се жена подвргне пред њим би била знатно млађа, физички слабија, неискусна. Његова жеља за сексом може бити ниска (или смањити), али уметност се удвара жену му омогућава шарм неке жене, а сексуални односи - да их задовољи због добре припреме, употреба различитих миловања и прецизно одабран, упркос малим потенцијалом.

Мушкарац. Постоје два типа:

  • активни (агресивни) тип,
  • пасиван (потребан агресивна жена).

Активно. Младић или средовековни човек са добрим физичким развојем, асертивним, помало тупим, мало диференцијалним милом, али их интензивно носи. У сексуалном чину - заговорници дугог периода трења, понекад су склони да изазову бол и моралну патњу жене.

Пасивно. Млади или средњовековни човјек, обожавајући жену која себе сматра недостојном, кривица, жедна за њену казну и чак презир. Више воли жене са агресивним тенденцијама у сексуалном животу.

Човек-син. Увек млада, инфантилна, физички слаба, често губитник, не плаши се да женама прича о томе, жели да је пожали. У миљама мало мршавих, каприцијалних, пасивних, очекује од женског старатељства, активности у сексуалном животу.

Жена је мајка. Најчешће од средњих година (у млађем добу има недиференцирану сексуалност), али можда и младе. У систему миловања превладава мотив за спас, подршку и васпитање. Понекад се ради о зближавању са алкохоличарима, психопатима, хроничним губитницима како би их спасили, и направили човека. Недостатак лепоте, физичке слабости, непрактичности, неуспешности, морбидитета мушкараца не само да их не одбацују, већ напротив, они могу бити фактори који привлаче, узбуђују.

Жена Жена:   

  • пасивни (женски, патњи) тип,
  • активан (агресиван, женски господар).

Пасивно. Често млађи мушкарци, склони да послушности, жртвовања, мека, у складу, у сексуалном животу заузима слику понашања и тактици мушкараца, али негативно реагује на његову пасивности, слабост и неуспеха. Њен идеал човека укључује физичку снагу, донекле стандардан, али леп изглед. У ранијим тренуцима волео сам да се удам.

Активно. Настоји за активним избором партнера, доминацијом над њим. Љубав изражава иронију, критику, исмевање. У миљењи је активан; наглашавајући неспособност човека, може истовремено да мрмља и милује и изазива му бол.

Жена-ћерка. Обично много млађи од мушкараца, напомиње да су од адолесценције им се свиђали они који су много старији. Било је досадно са мојим вршњацима. Има велику потребу за сексуалном прелудијом, него интензитетом самог сексуалног дела. Чак и физички знаци старости, на пример, боре, попут ове жене.

Поредећи социо-психолошке карактеристике ових типова мушкараца и жена, видимо да, на пример, човек-син и мајка представљају психолошку и сексуалну хармонију. Исто се може рећи ио мушкарцу и женској жени. Истовремено, однос мушко-отац-мајка-жена, мушкарац-син и жена-жена указују на одређену неусклађеност у сексуалним потребама и очекивањима (искуства).

Тако, сви кораци и опције за тзв сексуалне технике треба посматрати не само у смислу механичког деловања појединих стимулуса, већ у смислу њиховог психолошког садржаја, потреба усклађивања или не-личних, вредности, ставове и позиције особе.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8], [9], [10], [11], [12]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.