^

Губитак косе (ћелавост)

Губитак косе код мушкараца

Немојте мислити да је ова лепа густа коса, поносна само за жене. Мушкарци, баш као и слабији секс, желе имати фину главу косе, али њихове жеље се не увијек поклапају са стварношћу. 

Врсте губитака косе код жена

Алопеција је болест која погађа пацијенте било којег узраста. Алопеција може бити од неколико типова, од којих свака има карактеристичне симптоме. Размотрите главне врсте губитка косе код жена

Узроци губитка косе код жена

Најважнији су хередитети и фактори који нису повезани са генетском предиспозицијом. Сви узроци су подељени на унутрашње и спољашње, размишљају о њима

Губитак косе код жена као симптом болести

У поређењу са осталим деловима тела, вегетација на глави садржи највише косе. У овом случају, осим естетског оптерећења, не извршавају се друге функције.

Старост губитак косе код жена

У младости су случајеви женске алопеције ретки, јер повећана производња естрогена осигурава нормалан пораст костију. 

Губитак косе код жена: који лекар треба лијечити, како да спречите?

Повећана крхкост и губитак косе није само козметички дефект, већ и знак одређених поремећаја у телу. Проблем може бити повезан са болестима унутрашњих органа, недостатком хранљивих материја, хроничним патологијама.

Губитак косе

Повећана крхкост косе је значајан проблем за женске представнике. Са крхком косом не може се развити дуга густа коса, не излази да направи стилски стилски стил.

Шта ако моја коса пада током трудноће?

Током трудноће, промене се јављају у телу, што је нормално, јер су витамини и елементи у траговима, укључујући и калцијум, потребни за стварање новог живог организма.

Шта ако моја коса пада након бојења?

Ако се коса испразни након бојења, онда је то нормална реакција косе на хемијски напад. Најчешће на овај начин, коса реагује на осветљиваче (на пример, хидроперит), јефтине боје за косу или сувише често мрље.

Шта треба да радим ако мој тинејџер пада косе?

У периоду пубертета у људском тијелу могу се јавити различити феномени, чак и губитак косе, што се у принципу дешава ретко. Али, ако је одједном приметило да коса адолесцента пада - то не значи да је дете болесно.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.