^
A
A
A

О пројекту

 
, Медицински уредник
Последње прегледано: 20.04.2023
 
Fact-checked
х

Сви иЛиве садржаји су медицински прегледани или проверени како би се осигурала што већа тачност.

Имамо стриктне смјернице за набавку и само линкамо на угледне медијске странице, академске истраживачке институције и, кад год је то могуће, медицински прегледане студије. Имајте на уму да су бројеви у заградама ([1], [2], итд.) Везе које се могу кликнути на ове студије.

Ако сматрате да је било који од наших садржаја нетачан, застарио или на неки други начин упитан, одаберите га и притисните Цтрл + Ентер.

12 March 2020, 18:49

Ко смо ми?

Портал иЛиве "Живим! Ок! :)" је извор информација који корисницима пружа најкорисније информације о свим аспектима живота који су важни особи, као што су здравље, породица и дјеца, љепота и мода, прехрана и прехрана, односи, спорт и наравно најзанимљивије вести!

С обзиром да смо информативни извор о здрављу људи и његовом здравом начину живота, разумијемо важност овог подручја знања и његовог утјецаја на живот и здравље људи.

Тежимо да будемо ауторитативни ресурс у области медицине, са добром репутацијом и пријатним садржајем.

Позивају нас многи угледни и независни извори, укључујући и Википедију.

Стога, упркос чињеници да су информације објављене на порталу намијењене само за референцу и да се не смију користити без савјетовања са специјалистом, постављамо високе стандарде квалитете нашег садржаја. Сви иЛиве садржаји прегледани су од стране медицинских стручњака како би се осигурала највећа могућа тачност и досљедност са чињеницама.

Имамо строга правила о избору извора информација и упућујемо само на реномиране веб странице, академске истраживачке институте и, ако је могуће, на доказана медицинска истраживања. Напомињемо да су у материјалима бројеви у заградама ([1], [2], итд.) Интерактивни линкови за такве студије.

Детаљне информације о захтевима садржаја и уређивачкој политици сајта можете пронаћи у нашим  Правилима и правилима.

 

Контактирајте нас:

Иван Петров - руководилац пројекта

Alexey Portnov - уредник издавања, медицински стручњак

Адреса: Украјина, Кијев, Авенуе Маиаковски 75, ПОБ 104, 02232

Телефон: +38 (094) 497-40-08

Е-маил: цонтацт@иливе.цом.уа

Можете нас и контактирати!

 

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.